Begrafenis of crematie in Barendrecht

Wanneer u een betaalbare uitvaart in Barendrecht wenst te regelen dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg uit Barendrecht, aan het juiste adres. Wij verzorgen waardige uitvaarten in Barendrecht, regio Rotterdam met lage uitvaartkosten.

Wat kost een Uitvaart in Barendrecht?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar, klik  hier: wat kost een begrafenis of wat kost een crematie in Barendrecht. Duidelijke uitvaartkosten, géén verrassingen achteraf. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart in Barendrecht laten verzorgen: Bel: 0180-622 899

Bovendien werken nauw samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Zuid Holland, onder andere: crematorium Rotterdam/Yardenhuis Rotterdam, crematorium Hoeksche Waard  crematorium Hofwijk en Begraafplaats den Oude Dijck.

Begrafenisondernemer Barendrecht

Als lokale begrafenisondernemer uit Barendrecht verzorgen wij waardige én betaalbare uitvaarten  in onze regio. Samen met ons team wordt de uitvaart verzorgd tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Barendrecht of regio Rotterdam.

Als lokale uitvaartondernemer uit Barendrecht zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij kennen de gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen de uitvaart altijd zelf en persoonlijk.

Wij helpen u oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele periode. U wordt altijd persoonlijk en deskundig geadviseerd. Daarnaast kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring.

Kleinschalig afscheid Barendrecht

Kleinschalig afscheid nemen betekent in een ongedwongen sfeer met een klein gezelschap afscheid nemen van uw dierbare. Wij kunnen samen met u dit kleinschalige afscheid vormgeven waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Een kleinschalige uitvaart Barendrecht verzorgen wij regelmatig met name omdat men juist behoefte heeft om in kleine kring afscheid te nemen. De uitvaartkosten voor een kleinschalig afscheid zijn ook lager dan een reguliere uitvaart.

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Veelgestelde vragen | FAQ | Uitvaart Barendrecht

 • Mijn vader komt binnenkort te overlijden, wat kan ik nu alvast regelen?
 • Welk crematorium is er in de buurt van Barendrecht?
 • Hoe wordt de belastingdienst geïnformeerd over het overlijden van mijn vader?
 • Heb ik keuze in het type uitvaartkist?
 • Is thuisopbaring mogelijk?
 • Welke kleding moet ik aan bij een uitvaart?
 • Komt u als uitvaartondernemer altijd zelf, of besteedt u de uitvaart uit aan derden?
 • Moet ik zelf aangifte van overlijden doen?
 • Moet ik de maatschappij altijd informeren die staat op de uitvaartpolis of mag ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?
 • Ik wil zelf de rouwkaart maken is dat ook mogelijk?
 • Wanneer kan ik de urn ophalen?

Het zijn zomaar wat voorbeeld vragen die ik regelmatig gesteld krijg. Heeft u vragen of wilt u gewoon vrijblijvend informatie? Neem dan zónder verplichting contact op via het contactformulier of rechtstreeks: 0180-622 899.

Afspraak met A.J. Van Essen Uitvaartondernemer uit Barendrecht: 0180-622899.

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast krijgt u vrijblijvend een voorstel dat passend is binnen uw budget.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort tevens tot de mogelijkheden; een voordeel van thuis opbaren is dat men naar behoefte, maar ook op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartverzorging Barendrecht | Begrafenisondernemer Barendrecht | Uitvaartonderneming Barendrecht: A.J. (André) van Essen, kantoor: 0180-622899 of mobiel 06-27581175.

Wanneer u een uitvaart in Barendrecht wenst te regelen? Bent u bij A.J. van Essen Uitvaart uit Barendrecht aan het juiste adres. Waardig én betaalbaar. Budget Uitvaart Barendrecht. Uitvaartondernemer Barendrecht. Begrafenisondernemer Barendrecht. Crematorium Hoeksche Waard. Crematorium Rotterdam-Zuid. Direct duidelijke uitvaartkosten.

A.J. van Essen Uitvaartzorg uit Barendrecht

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Barendrecht,  zie onze handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam.

Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.