Gastenboek

Cees van de Bovenkamp

In deze verdrietige periode heeft André tot volle tevredenheid de uitvaart van mijn zus gecoördineerd. Van tevoren alles tot in detail besproken, een heldere offerte ontvangen, alsmede een checklist en een lijst met tips voor het maken van een toespraak: we wisten precies waar we aan toe waren. Voor een vraag tussendoor was alle mogelijkheid. Op de dag van de uitvaart was alles prima geregeld. De rekening kwam nagenoeg overeen met de offerte. Was prettig zaken doen met André.

Netty Rozema

Andre is een sympathieke man die goed naar je luistert. De samenwerking met Andre is positief. Andre, bedankt voor de goede zorg en begeleiding.

Wil

Beste André, Hartelijk dank voor de begeleiding bij de crematie van mijn man Jan. In de voor mij zeer verdrietige periode hebt jij de zakelijke kant prima geregeld. De crematie in kleine kring was ingetogen en waardig zoals de wens was van mijn man. Dank voor alles!

Peter & Caroline de Ruysscher

Beste Andre, dank voor je goede zorgen en je begeleiding bij de crematie van mijn moeder Annie de Ruysscher-de Visser in september jl. Je warme betrokkenheid en het ontzorgen van ons in de moeilijke tijd na haar overlijden tonen aan dat de zaken die moeten worden geregeld in professionele handen zijn. Ondanks het verdriet weet je de juiste menselijke snaar te raken en weet je mensen op hun gemak te stellen. Het afscheid van mijn moeder was ingetogen conform haar wens en wij dragen een warm gevoel aan de manier waarop het afscheid is verlopen, zeker ook dankzij jouw adviezen. Dank voor alles! Wanneer mensen ons advies vragen zullen wij je zeker aanbevelen.