Gastenboek

Marianne Seip

We hebben, ondanks het verdriet, een mooie herinnering bij door de goede en respectvolle begeleiding van André. Dank hiervoor.

Ans en Aad de Winter

Vanwege omstandigheden waren we genoodzaakt een sobere uitvaart te organiseren. Een beperkt aantal belangstellenden. We hebben André benaderd en ervaren dat een uitvaartverzorger heel betrokken kan zijn. Hij heeft onze verwachtingen volledig overtroffen door zijn manier van benaderen en meedenken met de nabestaanden. Grote klasse. Alles is door hem op een perfecte manier geregeld waarbij ook moet worden vermeld dat hij een bijzonder aimabel mens is. Hoewel wij hopen dat het nog erg lang mag duren zullen wij André, indien nodig, zeker weer contacteren.

Clara Hollander

Andrè heeft ons super geholpen bij de uitvaart van onze broer en zwager. Precies zo als we het wilde. Dank je wel daar voor.

Jules en Inge

Beste Andre, Omdat ik wist dat mijn moeder binnen een aantal dagen kwam te overlijden heb ik contact met je gezocht. Ik wilde niet overvallen worden door het moment en dan via de uitvaartverzekering in contact gebracht worden met een grote uitvaartverzorger. Met een goed gevoel kijk ik terug op alles rondom de crematie van mijn moeder. Je bent betrokken, denkt mee en je laat wat luchtigheid zien, hetgeen prettig is tijdens het regelen. Dank, ondanks mijn verdriet kijk ik met een warm gevoel terug op de crematie van mijn moeder.