A.J. van Essen Uitvaartverzorging. Uitvaartondernemer. Begrafenisondernemer

Voorbespreking

Een voorbespreking is altijd een vrijblijvende informatieve afspraak  om al uw vragen  omtrent een uitvaart rustig met elkaar door te nemen. Wij nemen hier de tijd voor. Het gesprek is bedoeld om in kaart te brengen wat u vooraf kunt regelen.  Daarnaast  worden uw verwachtingen van de uitvaart besproken. Natuurlijk  is een voorbespreking altijd zonder verplichtingen. U zit nergens aan vast.

Er kan behoefte zijn aan een voorbespreking wanneer iemand ziek is, of opgenomen is in een hospice en het sterven dichtbij komt, of omdat u een naderend afscheid dient voor te bereiden. Maar het kan ook omdat u zelf de regie wilt hebben en uw eigen uitvaart wilt regelen.

Euthanasie en voorbespreking

Een voorbespreking in het geval wanneer iemand euthanasie gaat laten plegen is altijd mogelijk. Dit gesprek kan met betrokkene zelf, met een dierbare of juist met elkaar gehouden worden op elk gewenste locatie en tijdstip, bij u thuis in het ziekenhuis of verzorgingstehuis.

Zodat het duidelijk voor elkaar is wat er dient te gebeuren nadat de euthanasie heeft plaatsgevonden. Alle wensen en alle mogelijkheden worden besproken, bijvoorbeeld wordt het een thuisopbaring, de locatie van de uitvaart, de rouwkaart, wordt het een begrafenis of crematie, zijn er uitvaartpolissen en hoe daar mee om te gaan. Wij hebben veel ervaring met voorbesprekingen in het geval van euthanasie en adviseren u oprecht.

Vooraf uitvaart regelen

Maar ook wanneer er geen directe aanleiding bestaat bieden wij  u de mogelijkheid om een voorbespreking te hebben. Alle vragen omtrent een uitvaart zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld wat kost een begrafenis of wat kost een crematie, het opbaren, het verzorgen van de overledene, eventuele rouwstoet, de keuze van de grafkist, keuze van de muziek tijdens de uitvaartplechtigheid of de mogelijkheden van nazorg.

Duidelijkheid voor nabestaanden

Het schept duidelijkheid voor u en voor uw nabestaanden. Wij weten uit ervaring dat het geruststellende gedachte is om zaken van te voren geregeld te hebben. U kunt ervan op aan dat de uitvaart volgens uw wensen wordt verzorgd.

Een goed geregeld afscheid biedt troost voor het grote verdriet maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later.

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Beste André, namens ons allen wil ik je hierbij van harte bedanken voor het verzorgen van het afscheid van mijn schoonvader. Afscheid nemen doet pijn, maar mede dankzij jou is het een mooi en liefdevol afscheid geworden. Een afscheid, zoals wij dat wilden, maar ook zeker zoals hij dat gewild had. Je was aanwezig voor hulp en advies wanneer dat nodig was en je trok je op het juiste moment even terug wanneer je voelde dat dat nodig was. Je voelde perfect de stemming van het moment aan en hoe je je daar het beste bij kon opstellen. Ook onze vraag ‘s nachts of opa’s beste vriendje Jack bij het afscheid aanwezig mocht zijn, werd door jou de volgende dag gelijk geregeld. Kortom: dankzij jou een afscheid waar we ons geen zorgen hoefden te maken over bijzaken. Nogmaals bedankt!

Contact

Neem gerust contact met A.J [André] van Essen Uitvaartverzorging op: 06-27 58 1175.

Uitvaartonderneming_Rotterdam. Wat te doen na euthanasie? Bespreek dit tijdens de vrijblijvende voorbespreking. A.J. van Essen Uitvaart

André van Essen Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger | Begrafenisondernemer | Uitvaartondernemer