A.J. van Essen Uitvaartverzorging. Uitvaartondernemer. Begrafenisondernemer

Voorbespreking

Een voorbespreking is altijd een vrijblijvende informatieve afspraak  om al uw vragen  omtrent een uitvaart rustig met elkaar door te nemen. Wij nemen hier de tijd voor. Het gesprek is bedoeld om in kaart te brengen wat u vooraf kunt regelen.  Daarnaast  worden uw verwachtingen van de uitvaart besproken. Natuurlijk  is een voorbespreking altijd zonder verplichtingen. U zit nergens aan vast.

Er kan behoefte zijn aan een voorbespreking wanneer iemand ziek is, of opgenomen is in een hospice en het sterven dichtbij komt, of omdat u een naderend afscheid dient voor te bereiden. Maar het kan ook omdat u zelf de regie wilt hebben en uw eigen uitvaart wilt regelen.

Euthanasie en voorbespreking

Een voorbespreking in het geval wanneer iemand euthanasie gaat laten plegen is altijd mogelijk. Dit gesprek kan met betrokkene zelf, met een dierbare of juist met elkaar gehouden worden op elk gewenste locatie en tijdstip, bij u thuis in het ziekenhuis of verzorgingstehuis.

Zodat het duidelijk voor elkaar is wat er dient te gebeuren nadat de euthanasie heeft plaatsgevonden. Alle wensen en alle mogelijkheden worden besproken, bijvoorbeeld wordt het een thuisopbaring, de locatie van de uitvaart, de rouwkaart, wordt het een begrafenis of crematie, zijn er uitvaartpolissen en hoe daar mee om te gaan. Wij hebben veel ervaring met voorbesprekingen in het geval van euthanasie en adviseren u oprecht.

Vooraf uitvaart regelen

Maar ook wanneer er geen directe aanleiding bestaat bieden wij  u de mogelijkheid om een voorbespreking te hebben. Alle vragen omtrent een uitvaart zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld wat kost een begrafenis of wat kost een crematie, het opbaren, het verzorgen van de overledene, eventuele rouwstoet, de keuze van de grafkist, keuze van de muziek tijdens de uitvaartplechtigheid of de mogelijkheden van nazorg.

Duidelijkheid voor nabestaanden

Het schept duidelijkheid voor u en voor uw nabestaanden. Wij weten uit ervaring dat het geruststellende gedachte is om zaken van te voren geregeld te hebben.

U kunt ervan op aan dat de uitvaart volgens uw wensen wordt verzorgd.

Een goed geregeld afscheid biedt troost voor het grote verdriet maar vormt ook een onuitwisbare herinnering voor later.

Contact

Neem gerust contact met A.J [André] van Essen Uitvaartverzorging op via telefoonnummer 06-27 58 1175.

Uitvaartonderneming_Rotterdam. Wat te doen na euthanasie? Bespreek dit tijdens de vrijblijvende voorbespreking. A.J. van Essen Uitvaart

André van Essen Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger | Begrafenisondernemer | Uitvaartondernemer