Begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel

Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel met voordelige uitvaartkosten, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wanneer u een begrafenisondernemer in Capelle aan den IJssel nodig heeft die oprecht met u meedenkt; wij zijn er voor u.

Begrafenisondernemer Capelle a/d IJssel

Voor een waardige én betaalbare uitvaart in Capelle a/d IJssel. Vertrouw er op dat, wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele fase. Bovendien werken wij nauw samen met alle Crematoria en begraafplaatsen in Zuid-Holland, onder andere crematorium Schollevaar.

Wilt u een overlijden melden, als lokale uitvaartondernemer zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij kennen de gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen de uitvaart altijd zelf en persoonlijk. Bel 06-27581175.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Capelle aan den IJssel. Ook voor het verzorgen van een uitvaart in Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u bij ons terecht.

Wat kost een begrafenis of crematie  in Capelle aan den IJssel?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct inzichtelijk. Klik op: wat kost een crematie in Crematorium Schollevaar of wat kost een begrafenis. Géén verrassingen of nacalculaties achteraf.

De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Wij hebben geen dure managers en zeker geen dure bedrijfspanden; daardoor kunnen wij de tarieven écht laag/budget houden én tevens een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft.

Daarnaast leveren wij dezelfde kwaliteit als een grote reguliere uitvaartonderneming, maar dan tegen lagere, voordelige tarieven. Voor het regelen van een keurig verzorgde begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres.

Wel of geen uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen* zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  Natuurlijk helpen wij u ook zonder uitvaartpolis. Wij weten uit ervaring dat lang niet iedereen vroeger een uitvaartverzekering heeft afgesloten. [* bijvoorbeeld Yarden, Dela, Monuta.]

Voorbespreking met  A.J. van Essen Uitvaartondernemer – Capelle aan den IJssel?

Een kosteloze voorbespreking zónder verplichting is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart in Capelle a/d IJssel. Bel voor oprechte adviezen  met A.J. Van Essen Uitvaart: 06-27 58 1175.

Crematorium Schollevaar. Crematorium Capelle aan den IJssel. Uitvaartverzorging Capelle aan den IJssel. Uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel. Begrafenisondernemer Capelle aan den IJssel. Begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel. Goedkope crematie Capelle a/d IJssel. Budget Uitvaart Capelle a/d IJssel. Budget crematie Capelle a/d IJssel.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Capelle a/d IJssel

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk  voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Daarnaast behoort het verzorgen van een thuisopbaring tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is ook dat er afscheid genomen kan worden in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Capelle a/d IJssel | Begrafenisondernemer Capelle a/d IJssel | A.J.van Essen Uitvaart

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden in Capelle a/d IJssel? Zie handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.