Begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel

Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel met lage uitvaartkosten, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wanneer u een begrafenisondernemer in Capelle aan den IJssel zoekt met betaalbare uitvaartkosten en die oprecht met u meedenkt; neem gerust contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Begrafenisondernemer Capelle aan den IJssel

A.J. van Essen Uitvaart Capelle aan den IJssel verzorgt waardige én betaalbare uitvaarten voor elk budget. Ongeacht waar u verzekerd bent. Wij zijn bekend met de lokale gebruiken en de huidige voorschriften binnen onze regio. Vertrouw er op dat, wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele fase. Bovendien werken wij nauw samen met alle Crematoria en begraafplaatsen in Zuid-Holland, onder andere crematorium Schollevaar.

Voor vragen of het melden van een overlijden bel onze 24 uurs lijn: 06-27 58 1175

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk  voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Uitvaart Capelle aan den IJssel

Voor een compleet keurig verzorgde uitvaart in Capelle aan den IJssel, waardig én betaalbaar. A.J. van Essen Uitvaart Capelle a/d IJssel helpt u graag. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige én betaalbare uitvaart in Capelle aan den IJssel. Ook voor het verzorgen van een uitvaart in Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u bij ons terecht.

Wat kost een begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn budgetvriendelijk en direct inzichtelijk. Klik op:  wat kost een crematie in Crematorium Schollevaar of wat kost een begrafenis. Géén verrassingen of nacalculaties achteraf.

De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Wij hebben geen dure managers en zeker geen dure bedrijfspanden; daardoor kunnen wij de tarieven écht laag/budget houden én tevens een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft.

Kleinschalig afscheid Capelle aan den IJssel

Kleinschalig afscheid nemen betekent in een ongedwongen sfeer met een klein gezelschap afscheid nemen van uw dierbare. Wij kunnen samen met u dit kleinschalige afscheid vormgeven waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Een kleinschalige uitvaart Capelle a/d IJssel verzorgen wij regelmatig met name omdat men juist behoefte heeft om in kleine kring afscheid te nemen.

Uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel

Als lokale uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel regelen wij waardige én betaalbare uitvaarten. Wij zijn bekend met de lokale gebruiken en de huidige voorschriften binnen de regio. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle of overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden. Bovendien hebben wij altijd  persoonlijk contact. Vanaf het eerste moment tot en met de nazorg, zie oprechte recensie in ons gastenboek.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden. Daarnaast is de afhandeling van de uitvaartpolis eveneens kosteloos.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen zien dit wel graag;  met als argument – ledenkorting. Per saldo zijn wij altijd voordeliger. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.

Voorbespreking met  A.J. van Essen Uitvaartondernemer – Capelle aan den IJssel?

Een kosteloze voorbespreking zónder verplichting is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart in Capelle a/d IJssel. Bel voor oprechte adviezen met A.J. Van Essen Uitvaart: 06-27 58 1175.

Crematorium Schollevaar. Crematorium Capelle aan den IJssel. Uitvaartverzorging Capelle aan den IJssel. Uitvaartondernemer Capelle aan den IJssel. Begrafenisondernemer Capelle aan den IJssel. Begrafenis of crematie in Capelle aan den IJssel. Goedkope crematie Capelle a/d IJssel. Budget Uitvaart Capelle a/d IJssel. Budget crematie Capelle a/d IJssel.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Capelle a/d IJssel

Daarnaast behoort het verzorgen van een thuisopbaring tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is ook dat er afscheid genomen kan worden in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Capelle a/d IJssel | Begrafenisondernemer Capelle a/d IJssel | Uitvaartverzorging Capelle a/d IJssel

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden in Capelle a/d IJssel? Zie handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is tevens initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.