A.J. van Essen Uitvaartzorg

Uitvaartkosten

Wat zijn de uitvaartkosten in Rotterdam of regio Zuid-Holland? Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare uitvaart ben u bij A.J. van Essen Uitvaart aan het juiste adres. Ons wordt vaak gevraagd: “Wat kost een uitvaart gemiddeld?” In het overzicht hieronder heeft u, afhankelijk of u kiest voor een crematie of begrafenis, de keuze uit 4 pakketten. Wenst u een eenvoudige budget uitvaart of een uitgebreide uitvaartplechtigheid? Klik op de door u gewenste keuze en u ziet wat elk pakket inhoudt en u heeft direct duidelijk inzicht wat de uitvaartkosten zijn, geen verrassingen achteraf. U kunt op deze manier de kosten van een crematie of begrafenis binnen uw budget houden. Voor een keurig verzorgde waardige én betaalbare uitvaart bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor alle duidelijkheid; onze uitvaartpakketten zijn een richtlijn. Er kan altijd in de ruimste zin van afgeweken worden, zie uitbreidingen. Zoals wanneer u een langere plechtigheidsdienst of meer tijd voor het condoleren wenst. Of bijvoorbeeld een uitgebreide catering na afloop van de uitvaartdienst. Of een andere kleur rouwauto. Het zijn zo maar een paar voorbeelden van aanpassingen. Ook wanneer u een uitvaartpakket kiest zoals omschreven kunt u ervan verzekerd zijn dat het een compleet verzorgde en waardige uitvaart is. Onze tarieven zijn actueel en gebaseerd op de richtlijnen 2024.

Maak een afspraak voor het bespreken van de uitvaartwensen zodat u direct een helder inzicht krijgt in de uitvaartkosten of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Wat kost een crematie

Klik op het pakket dat uw voorkeur heeft om de details te bekijken. Heeft u vragen over onze uitvaartkosten? Neem contact op met A.J. (André) van Essen, uitvaartverzorger, via  06-27 58 1175. Wij helpen u graag met het regelen van een uitvaart.

Wat kost een begrafenis

Klik op het pakket dat uw voorkeur heeft om de details te bekijken.
Heeft u vragen over onze uitvaartkosten? Neem contact op met A.J. (André) van Essen, begrafenisondernemer via 06-27 58 1175. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van een uitvaart.