Begrafenis of Crematie in Rotterdam

Wanneer u een begrafenis of crematie in Rotterdam wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres, wij verzorgen betaalbare én waardige uitvaarten in Rotterdam.

Direct inzage in onze tarieven, bekijk uitvaartkosten.

Vertrouw erop dat wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart in Rotterdam of elders tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige én betaalbare uitvaart in Rotterdam.

Wanneer u direct een uitvaart wilt laten verzorgen: Bel: 06-27 58 1175

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij nauw samen met alle crematoria in Rotterdam en begraafplaatsen in Rotterdam en omstreken. Wilt u advies welk uitvaartcentrum Rotterdam het beste bij u past; wij denken met u mee als het gaat om o.a. de locatie en uitvaartkosten.

Als lokale uitvaartondernemer Rotterdam zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij kennen de gebruiken en richtlijnen van onze regio. Bovendien verzorgen wij de uitvaart altijd persoonlijk.

Wat kost een begrafenis of crematie in Rotterdam?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart in Rotterdam zijn direct zichtbaar en duidelijk, klik  op: wat kost een crematie in Rotterdam of wat kost een begrafenis in Rotterdam. Géén verrassingen achteraf. Voor een goedkope crematie in Rotterdam of een goedkope begrafenis in Rotterdam. Waardig én betaalbaar daar kunt u op vertrouwen. Voor een compleet verzorgd afscheid passend binnen uw budget. Daarnaast helpen wij u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe  bent.Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.

Intiem afscheid

In een intieme en ongedwongen sfeer wordt het afscheid nog persoonlijker. Dit intieme afscheid  kan plaatsvinden in ons dienstencentrum of elders. Daarnaast is een thuisopbaring ook mogelijk. Vraag naar onze mogelijkheden voor een intiem afscheid in Rotterdam of een stille uitvaart in Rotterdam.

Stille uitvaart Rotterdam

Om persoonlijke redenen is een stille uitvaart in Rotterdam uiteraard ook mogelijk. Deze vorm van afscheid nemen wordt bewust gekozen; het is een compleet verzorgde uitvaart in Rotterdam zonder aanwezigen en de kosten van de uitvaart zijn lager.

Vrijblijvend een afspraak met A.J. van Essen Uitvaart Rotterdam?

Begrafenisondernemer_Rotterdam. Uitvaart Rotterdam. Uitvaart in Rotterdam regelen. Wat kost uitvaart in Rotterdam. Goedkope uitvaart Rotterdam. Uitvaartverzorging Rotterdam. Begrafenis of crematie in Rotterdam

A.J. van Essen Uitvaartondernemer | Direct contact 06-27581175

Een dankbare reactie uit ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Voorbespreking

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Daarnaast  geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn. Ongeacht waar u verzekerd bent; wij helpen u verder. Handig om te weten dat u altijd zelf mag bepalen door wie u de uitvaart laat verzorgen, niet perse de maatschappij gekoppeld aan de verzekering genoemd op de polis. Bovendien helpen wij u ook zonder uitvaartpolis verder.

Uitvaartonderneming Rotterdam | Begrafenisonderneming Rotterdam | Begrafenisondernemer Rotterdam  | A.J. (André) van Essen –  06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid