Begrafenis of crematie in de Hoeksche Waard

Wanneer u een begrafenisondernemer Hoeksche Waard nodig heeft die oprecht met u meedenkt, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartverzorging Hoeksche Waard aan het juiste adres. Voor een waardige én betaalbare uitvaart;  A.J. van Essen Uitvaart Hoeksche Waard verzorgt een begrafenis of crematie in de Hoeksche Waard met lage uitvaartkosten.

U wordt altijd persoonlijk, oprecht en deskundig geadviseerd. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige begrafenis of crematie in de Hoeksche Waard. Daarnaast kunt u vertrouwen op jarenlange samenwerking met Crematorium Hoeksche Waard. 

Voor het regelen van een uitvaart, of bij een melding van overlijden bel onze 24-uurslijn: 06-27 58 1175

Daarnaast helpen wij u graag persoonlijk vanaf het eerste contact tot en met de nazorg. Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen persoonlijk voor sta.

Dankbare recensie:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Wat kost een Begrafenis of Crematie  in de Hoeksche Waard?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar. Klik op: wat kost een crematie in de Hoeksche Waard of wat kost een begrafenis. Géén verrassingen achteraf of vanaf / “instap”-tarieven. Wij helpen u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor een keurig verzorgde uitvaart in de Hoeksche Waard met lage uitvaartkosten, neem contact op met A.J. van Essen Uitvaartverzorging Hoeksche Waard.

Wel of geen uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden.

Bovendien is het handig om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen (*) zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  Natuurlijk helpen wij u ook zonder uitvaartpolis. Wij weten uit ervaring dat lang niet iedereen vroeger een uitvaartverzekering heeft afgesloten. [* bijvoorbeeld Yarden, Dela, Monuta.]

Voorbespreking met  A.J. van Essen Uitvaartondernemer – Hoeksche Waard?

Een kosteloze voorbespreking zónder verplichting is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart in de Hoeksche Waard. U krijgt vrijblijvend een voorstel is dat passend is binnen uw budget. Voor meer informatie of voor het maken voor een afspraak bel: 06-27 58 1175. Dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartverzorging Hoeksche Waard. Crematie in de Hoeksche Waard. Goedkope crematie Hoeksche Waard. Crematorium Hoeksche Waard. Begrafenisondernemer Hoeksche Waard. En Uitvaartondernemer Hoeksche Waard. Uitvaart Puttershoek. Uitvaart 's-Gravendeel. Uitvaart Strijen. Uitvaart Numansdorp. Uitvaart Heinenoord. Uitvaart Oud-Beijerland. Uitvaart Zuid-Beijerland. Uitvaart Mijnsheerenland. Uitvaart Klaaswaal. Crematorium Hoeksche Waard. Professionele Uitvaartondernemer. Budget crematie Hoeksche Waard. Oprechte ervaringen begrafenisondernemer Hoeksche Waard zie recensies in gastenboek.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Hoeksche Waard

Ons service gebied is o.a. Mijnsheerenland, Oud – Beijerland, Heinenoord, Numansdorp, Puttershoek en ‘s-Gravendeel en Westmaas. Bovendien verzorgen wij ook uitvaarten in regio Rotterdam, indien dat uw voorkeur heeft.

Daarnaast behoort het verzorgen van een thuisopbaring tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is dat men naar behoefte, maar ook op elk moment van de dag of de nacht afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Hoeksche Waard | Begrafenisondernemer Hoeksche Waard

A.J.van Essen Uitvaart Hoeksche Waard | Direct contact: 06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden Hoeksche Waard? Zie handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.  Voor een waardige én betaalbare begrafenis of crematie in de Hoeksche Waard.