Begrafenisondernemer Rotterdam

Wanneer u een begrafenisondernemer nodig heeft die oprecht met u meedenkt, dan bent u bij A.J. van Essen begrafenisondernemer Rotterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen waardige én betaalbare uitvaarten in Rotterdam en omstreken met voordelige tarieven.

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring als begrafenisondernemer Rotterdam. Daarnaast werken wij nauw samen met alle Crematoria in Rotterdam en Begraafplaatsen in Rotterdam.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort ook tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuisopbaring is dat u op elk moment van de dag of nacht afscheid kan nemen in een voor u vertrouwde omgeving.

Vertrouw er op dat wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt ervoor u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Rotterdam.

Wat kost een Uitvaart in Rotterdam?

Onze tarieven voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct inzichtelijk. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een ‘grote’ begrafenisonderneming, maar dan tegen voordelige tarieven. Geen verrassingen achteraf of nacalculaties. Voor een keurig verzorgde uitvaart in Rotterdam. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Bovendien altijd persoonlijk contact. Vanaf het eerste moment tot en met de nazorg. Zie dankbare reacties in ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Een afspraak met A.J. van Essen, begrafenisondernemer Rotterdam?

Zoekt u een begrafenisondernemer Rotterdam? Voor een waardige uitvaart Rotterdam met voordelige tarieven. A.J. van Essen Begrafenisondernemer Rotterdam. Goedkope uitvaart. Begrafenisonderneming Rotterdam.

A.J. van Essen Uitvaart – Begrafenisondernemer Rotterdam

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart in Rotterdam.

Waar u verzekerd bent wij helpen u graag verder. Ook zonder uitvaartverzekering.

Begrafenisonderneming Rotterdam | Begrafenisondernemer Rotterdam | A.J.van Essen Uitvaart 06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden in Rotterdam? Zie onze uitvaart-checklist.