Crematie in Ommoord

Wanneer u een begrafenis of crematie in Ommoord wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres, wij verzorgen betaalbare én waardige uitvaarten in Ommoord en regio Rotterdam.

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij nauw samen met alle Crematoria in Zuid-Holland, o.a. Crematorium Schollevaar.

Wat kost een begrafenis of crematie in Ommoord?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar en duidelijk, klik  op: wat kost een crematie in Ommoord of wat kost een begrafenis in Ommoord. Géén verrassingen achteraf. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een reguliere uitvaartondernemer, maar wel tegen lagere, voordelige tarieven. Wenst u een goedkope crematie in Rotterdam of een goedkope begrafenis in Rotterdam te regelen, wij verzorgen een passend waardig afscheid tegen voordelige tarieven. Daarnaast helpen wij  u altijd oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Wat kunt u A.J. van Essen Uitvaartzorg verwachten?

Zo snel mogelijk na het melden van een overlijden maken wij een afspraak met u om de uitvaart te bespreken. Wij leggen u alle mogelijkheden voor met betrekking tot het regelen van de uitvaart in Ommoord.  Wij geven u tips, wat bijvoorbeeld de consequenties zijn van een keuze, wij letten op de kosten want er valt namelijk altijd te besparen op de uitvaartkosten. Daarnaast hebben wij een luisterend oor en bieden u steun daar waar mogelijk. Bovendien adviseren wij u oprecht, als uitvaartverzorger die als een gewoon mens bij u de uitvaart komt bespreken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het een waardige uitvaart wordt die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Onze manier van werken en wie ik ben kunt u tevens lezen het gastenboek, waarin nabestaanden geheel vrijblijvend hun oprechte reacties hebben geschreven, klik hier: gastenboek.

Rouwdrukwerk

U heeft een ruime keuze om een passende rouwcirculaire te selecteren. Wij gaan ermee aan de slag en alleen na uw goedkeuring van de proefdruk, gaan wij direct de rouwkaart voor u verzorgen. Wij maken gebruik van moderne technologie en drukken de rouwcirculaires in eigen beheer. Dit geeft u de garantie van een snelle service, zodat de rouwcirculaires ruim op tijd voor de uitvaart worden bezorgd.

Vrijblijvend een afspraak met A.J. van Essen Uitvaart Ommoord?

Begrafenisondernemer Ommoord | Crematorium Schollevaar | Goedkope crematie Ommoord | Uitvaartkosten Ommoord | Wat kost crematie in Ommoord?

A.J. van Essen Uitvaart Ommoord

Een dankbare reactie uit ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Voorbespreking

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Daarnaast  geeft het geeft duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn. Ongeacht waar u verzekerd bent helpen wij u verder. Handig om te weten dat u ook altijd zelf mag bepalen door wie u de uitvaart laat verzorgen, niet persé de maatschappij gekoppeld aan de verzekering genoemd op de polis. Bovendien helpen wij u ook zonder uitvaartpolis verder.

Uitvaartonderneming Ommoord | Begrafenisonderneming Ommoord | Begrafenisondernemer Ommoord  | A.J. (André) van Essen –  06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid

 

Voor het regelen van een waardige én betaalbare uitvaart in Ommoord neem gerust contact met ons op. 

Wat te doen na overlijden in Ommoord? Zie onze uitvaart-checklist