Crematie Rotterdam. A.J. van Essen Uitvaart

Crematie Rotterdam

Wanneer u een crematie in Rotterdam wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare crematie Rotterdam neem contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Vertrouw er op dat, wanneer wij de crematie in Rotterdam voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Bovendien helpen wij u echt oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarnaast nemen wij alle tijd voor u zodat er nooit snelle of overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige crematie in Rotterdam.

Voor vragen of het melden van een overlijden bel onze 24 uurs lijn: 06-27581175

Als lokale uitvaartondernemer zijn wij altijd snel ter plaatse. Daarnaast kennen wij de gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen de uitvaart altijd zelf en persoonlijk vanaf het eerste contact t/m de nazorg.

Kosten crematie Rotterdam?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde crematie in Rotterdam zijn direct zichtbaar klik wat kost een crematie in Rotterdam? Duidelijke tarieven en géén verrassingen achteraf. Weet dat er altijd te besparen valt op uitvaartkosten, en natuurlijk denken wij graag met u mee.

VERTROUWD

  • Gecertificeerd lid kwaliteitsregister uitvaartverzorgers Nederland
  • Vakkundig, professioneel en menselijk
  • Overzichtelijke uitvaartkosten, geen verrassingen achteraf
  • Keurig verzorgde uitvaart
  • Betrokken bij het laatste afscheid
  • Directe hulp, altijd bereikbaar
  • ISO gecertificeerde overledenenzorg

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta: gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

 

Crematie Rotterdam – crematorium Rotterdam

Voor een waardige én betaalbare crematie in Rotterdam; A.J. van Essen Uitvaart Rotterdam helpt u persoonlijk.

In Rotterdam zijn 3 crematoria:  crematorium Rotterdam/Yardenhuis Rotterdam, Crematorium Hofwijk en crematorium Laurentius.  Met alle crematoria in Rotterdam werken wij nauw samen en kennen de lokale gebruiken en richtlijnen. Wij helpen u graag met het maken van de keuze van een  crematorium in Rotterdam. Misschien heeft u een voorkeur als het bijvoorbeeld gaat om het uitvaartcentrum waar de crematieplechtigheid gehouden moet worden, welke aula-ruimte is geschikt voor het aantal genodigden of welke maatregelen ivm corona hebben we mee te maken. Wij leggen het u graag persoonlijk uit, in alle rust.

Gratis voorbespreking 

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een crematie in Rotterdam. Daarnaast krijgt u vrijblijvend een voorstel en houden we altijd rekening met uw budget.

A.J. (André) van Essen Uitvaartzorg, 24/7 bereikbaar: 06-27581175.

 

Crematie Rotterdam regelen. A.J. van Essen Uitvaart  

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Rotterdam? Zie onze handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam.

Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.