Crematorium Rotterdam

Wanneer u een uitvaartverzorger nodig heeft die u oprecht helpt, bent uw bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare crematie in Crematorium Rotterdam.

Er zijn 3 Crematoria in Rotterdam: Crematorium Rotterdam-Zuid, Maeterlinckweg 101, Rotterdam-Zuid, Crematorium Hofwijk, Delftweg 230 in Overschie en Crematorium Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 in Crooswijk. Daarnaast werken wij nauw samen met alle genoemde Crematoria in Rotterdam. Voor een compleet keurig verzorgde crematie in Rotterdam.

Door te luisteren, te kijken, aan te voelen en te vragen, begrijpen wat u belangrijk vindt voor het verzorgen van de uitvaart in Rotterdam. Om het laatste afscheid volgens uw wensen te kunnen regelen, bespreken wij o.a. de sfeer, de locatie en de middelen zodat er maximale ruimte is voor uw voorkeur. En altijd persoonlijk contact, vanaf het eerste moment t/m de nazorg.

Geen ondoorzichtelijke instaptarieven maar direct duidelijke tarieven. Indien u nadere informatie wenst, neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

André van Essen Crematorium Rotterdam
A.J.(André) van Essen | Crematieverzorging Rotterdam

Direct bereikbaar via: 06-27581175

 • Crematorium Rotterdam
 • Compleet verzorgde crematie Rotterdam
 • Klik: Wat kost een crematie Rotterdam
 • Onderscheidend in kwaliteit en tarieven
 • Jarenlange ervaring
 • Altijd persoonlijk vanaf eerste contact t/m nazorg.

Een waardige én betaalbare crematie in Rotterdam.

Als professionele en onafhankelijke uitvaartondernemer regelen wij alles tot in de puntjes, volgens uw wensen. Voor een waardige compleet verzorgde crematie in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen crematies in Rotterdam maar ook in heel regio Zuid-Holland. Indien u geen uitvaartverzekering/polis heeft, is dat geen probleem. Ook zonder uitvaartpolis regelen wij de crematie voor u.

Wat kost een crematie in Rotterdam?

Onze tarieven voor een compleet verzorgde crematie in Rotterdam zijn direct zichtbaar en duidelijk, klik  op: wat kost een crematie in Rotterdam. Géén verrassingen achteraf. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere [grote] uitvaartonderneming, tegen lagere, voordelige tarieven. Wenst u een goedkope crematie in Rotterdam te regelen, wij verzorgen een passend afscheid tegen voordelige tarieven. Daarnaast helpen wij  u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Crematorium Rotterdam

Wij werken als uitvaartonderneming in Rotterdam en omstreken nauw samen met alle crematoaria in Rotterdam:  Crematorium Hofwijk, Crematorium Laurentius en Crematorium Rotterdam-Zuid. Bovendien heeft u altijd de keuze in welk Crematorium in Rotterdam de uitvaart plaatsvindt. Daarnaast verzorgen wij ook crematies buiten Rotterdam, bijvoorbeeld crematorium Hoeksche Waard en crematorium Schollevaar. Ruime keuzevrijheid.

VERTROUWD

 • ISO gecertificeerde overledenenzorg.
 • Vakkundig, professioneel en menselijk.
 • Keurig verzorgde crematie in Rotterdam.
 • Directe hulp, altijd bereikbaar.
 • Zie oprechte reacties in ons gastenboek:

Beste André,
Het afscheid van mijn vader is heel waardig en jouw betrokkenheid was zeer goed en hartverwarmend en ondanks dat het heel informeel was en klein was het tot het laatst zeer goed geregeld en ik wil je hier voor bedanken en ik zal als er mensen die een uitvaart zoeken en een man nodig hebben die betrokken is, zeker aanbevelen en nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen.
Gr Henk en Marianna

 

Betrokken bij het laatste afscheid.

Vrijblijvend een voorbespreking met A.J. van Essen Uitvaartzorg?

Daarnaast is een voorbespreking zonder verplichtingen en gratis. Tevens geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met het regelen van de crematie in Rotterdam.

A.J. (André) van Essen | Begrafenisondernemer Rotterdam | Uitvaartverzorger Rotterdam | Crematorium Rotterdam.

Wanneer u een melding van overlijden heeft, zijn wij 24/7 bereikbaar 06-27 58 1175
Wat te doen na overlijden? Zie ons handige uitvaart-checklist.