Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Wanneer u een crematie in Crematorium Schollevaar wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres, wij verzorgen betaalbare én waardige crematies in Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

Vertrouw erop dat wanneer wij de crematie voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart in Crematorium Schollevaar tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige én betaalbare uitvaart in Capelle Schollevaar.

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring.

Uitvaartkosten in Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

Onze tarieven voor een compleet verzorgde crematie in Crematorium Schollevaar zijn direct zichtbaar en duidelijk, klik  op: wat kost een crematie in Crematorium Schollevaar. Géén verrassingen achteraf. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere uitvaartondernemer, tegen lagere, voordelige tarieven. Wenst u een goedkope crematie in Crematorium Schollevaar te regelen; wij verzorgen een passend afscheid binnen uw budget. Daarnaast helpen wij  u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen* zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  Natuurlijk helpen wij u ook zonder uitvaartpolis. Wij weten uit ervaring dat lang niet iedereen vroeger een uitvaartverzekering heeft afgesloten. [* bijvoorbeeld Yarden, Dela, Monuta.]

Vrijblijvend een afspraak met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Crematorium Schollevaar. Crematie in Crematorium Schollevaar. Budget crematie Crematorium Schollevaar in Capelle a/d IJssel

A.J. van Essen Uitvaartzorg

A.J. van Essen Uitvaartzorg | Direct contact 06-27581175

Een dankbare reactie uit ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Voorbespreking

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Daarnaast  geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart. U zit nergens aan vast het is puur bedoeld om u te informeren en oprecht te adviseren.

Uitvaartonderneming Capelle aan den IJssel | A.J. van Essenuitvaartzorg–  06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid