Crematorium Spijkenisse

Wanneer u een uitvaartverzorger nodig heeft voor het verzorgen van een uitvaart in Crematorium Spijkenisse, dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaart aan het juiste adres. Voor een waardige én betaalbare crematie in Spijkenisse.

Of het gaat om een bescheiden of  juist een uitgebreide uitvaart, met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles rondom de uitvaart volgens uw wensen wordt geregeld. Wanneer wij de crematie voor u mogen uitvoeren kunt u ervan verzekerd zijn dat het een keurig compleet verzorgde uitvaart wordt.

Uitvaartkosten

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde crematie zijn direct zichtbaar en duidelijk. Klik hier: wat kost een crematie in crematorium Spijkenisse. Géén verrassingen achteraf. Wenst u een goedkope crematie in Crematorium Spijkenisse te regelen, wij verzorgen een passend afscheid binnen uw budget. Daarnaast helpen wij  u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Na een melding van overlijden bespreken wij samen met u de wensen van de uitvaart door. Dit gebeurt in alle rust; wij nemen de tijd voor u.  Bovendien heeft u altijd persoonlijk contact, direct vanaf eerste moment tot en met de nazorg. Natuurlijk heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersoon, dat werkt wel zo prettig weten wij uit ervaring.

Daarnaast kennen wij de lokale gebruiken en de huidige richtlijnen; zodat wij samen met ons team de uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een compleet verzorgde crematie in crematorium Spijkenisse.

Altijd persoonlijk vanaf eerste contact t/m nazorg. Zie gastenboek.

Heeft u een melding van overlijden of vragen?  Bel: 06-27581175 

Crematorium Spijkenisse

Sinds 1 juni 2022 is de naam van crematorium De Ommering gewijzigd in Crematorium Spijkennise. Hun dienstverlening en onze samenwerking blijft precies hetzelfde. Voor een waardige én betaalbare crematie in Spijkenisse bel A.J. van Essen Uitvaartzorg.

VERTROUWD

  • ISO gecertificeerde overledenenzorg
  • Vakkundig, professioneel en menselijk
  • Lokaal bekend
  • Jarenlange ervaring
  • Duidelijke uitvaartkosten, géén verrassingen achteraf
  • Keurig verzorgde uitvaart in Spijkenisse
  • Directe hulp, altijd snel ter plaatse
  • Gecertificeerd lid kwaliteitsregister uitvaartverzorgers Nederland
  • Nauwe samenwerking met Crematorium Spijkenisse (Crematorium de Ommering)

Uitvaartpolis

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe  bent.Bovendien is het voor u handig om te weten dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen zien dit wel graag, maar u heeft echt de vrije keuze. 

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk  voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Voorbespreking

Crematorium Hofwijk. A.J. van Essen Uitvaartzorg. Voor een goedkope crematie in crematorium Hofwijk

A.J. van Essen Uitvaartzorg

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk.  Een voorbespreking geeft u duidelijkheid wat alle mogelijkheden rondom het verzorgen van een uitvaart in crematorium Spijkenisse zijn. Ongeacht waar u verzekerd bent; wij helpen u verder. Daarnaast geven wij oprechte adviezen, ook wanneer er te besparen valt.

Bel met A.J. (André) van Essen Uitvaartzorg   06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid