Uitvaart in Lansingerland

Wanneer u een uitvaart in Lansingerland wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Voor het verzorgen een compleet keurig verzorgde begrafenis of crematie in Berkel, Bleiswijk, Bergschenhoek.

Vertrouw er op dat, wanneer wij de uitvaart in Lansingerland voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele fase. Bovendien werken wij nauw samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Zuid-Holland, onder andere crematorium Hofwijk.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Lansingerland.

Voor het regelen van een uitvaart of bij een melding van overlijden bel onze 24-uurslijn: 06-27 58 1175

Uitvaart in Lansingerland

Wat kost een uitvaart in Lansingerland? Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct inzichtelijk klik: wat kost een crematie of wat kost een begrafenis in Lansingerland. Daarnaast helpen wij u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. Geen verrassingen achteraf. Bovendien leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere grote uitvaartonderneming, echter tegen lagere uitvaartkosten. De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Wij hebben geen dure managers en zeker geen dure bedrijfspanden; daardoor kunnen wij de tarieven laag/budget houden én tevens een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft.

Vertrouwd:

  • Gecertificeerd lid kwaliteitsregister uitvaartverzorgers Nederland
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundig, professioneel en menselijk
  • Direct inzichtelijke uitvaartkosten
  • Nauwe samenwerking met alle Crematoria en Begraafplaatsen
  • Dankbare reacties in gastenboek.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen* zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  Natuurlijk helpen wij u ook zonder uitvaartpolis. Wij weten uit ervaring dat lang niet iedereen vroeger een uitvaartverzekering heeft afgesloten. [* bijvoorbeeld Yarden, Dela, Monuta.]

Dankbare recensie:

Natuurlijk helpen wij u altijd persoonlijk vanaf het eerste contact tot en met de nazorg, zie echte ervaringen in ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Afspraak met A.J. van Essen Uitvaartondernemer Lansingerland?

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van de uitvaart in Lansingerland. Ongeacht waar u verzekerd bent, ook zonder uitvaartpolis helpen wij u graag.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is ook dat u  op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kunt nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Bleiswijk | Uitvaartondernemer Bergschenhoek | Begrafenisondernemer Berkel en Rodenrijs

Goedkope uitvaart Lansingerland. Goedkope crematie Lansingerland. Uitvaartondernemer Lansingerland. Begrafenisondernemer Lansingerland. Wat kost uitvaart Lansingerland. Begrafenisondernemer Berkel. Crematie Berkel regelen. Wat kost crematie Hofwijk. Uitvaartondernemer Berkel en Rodenrijs. Uitvaartverzorging Lansingerland

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Lansingerland.

Betrokken bij het laatste afscheid

 

Wat te doen na overlijden Lansingerland? Zie onze uitvaart-checklist.