Uitvaart Nieuwerkerk aan den IJssel

Wanneer u een waardige én betaalbare uitvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel of regio Rotterdam wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaart Nieuwerkerk a/d IJssel aan het juiste adres. Voor het verzorgen van een compleet verzorgde uitvaart.

Direct inzage in onze tarieven, bekijk uitvaartkosten.

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij nauw samen met alle crematoria in Zuid-Holland, bijvoorbeeld Crematorium Schollevaar.

Vertrouw erop dat wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart in Nieuwerkerk a/d IJssel tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige én betaalbare uitvaart in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Voor vragen of het melden van een overlijden bel onze 24 uurs lijn: 06-27 58 1175

Daarnaast behoort het verzorgen van een thuisopbaring ook tot de mogelijkheden. Met de bedoeling dat u op elk moment van de dag of nacht afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk  voor sta.

Begrafenisondernemer Nieuwerkerk a/d IJssel. Uitvaartondernemer Nieuwerkerk a/d IJssel. Goedkope uitvaart Nieuwerkerk a/d IJssel. Goedkope crematie Nieuwerkerk a/d IJssel. Crematorium Schollevaar.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Nieuwerkerk a/d IJssel

Wenst u een crematie in Nieuwerkerk regelen? Wij verzorgen de crematie in Crematorium Schollevaar. Voor een waardige én betaalbare crematie Nieuwerkerk. Goedkope crematie Nieuwerkerk. Crematorium Schollevaar. Uitvaartonderneming Nieuwerkerk. Begrafenisonderneming Nieuwerkerk. Goedkope crematie Nieuwerkerk a/d IJssel. Uitvaartverzorging Nieuwerkerk a/d IJssel

Crematorium Schollevaar

 

 • Uitvaart Nieuwerkerk a/d IJssel
 • Compleet verzorgde uitvaart
 • Klik voor volledige omschrijving
 • Ruime keuzevrijheid
 • Directe hulp
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onderscheidend in kwaliteit en uitvaartkosten
 • Jarenlange ervaring

Wat kost een uitvaart Nieuwerkerk aan den IJssel?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar en duidelijk, klik bijvoorbeeld op: wat kost een crematie in Crematorium Schollevaar? Bovendien geen verrassingen achteraf. Daarnaast leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere grote uitvaartonderneming, maar dan tegen lagere voordelige tarieven. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook als het gaat om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als professionele én onafhankelijke uitvaartondernemer regelen wij de uitvaart tot in de puntjes, volgens uw wensen. Voor een waardige compleet verzorgde uitvaart bent u bij ons aan het juiste adres.

Begrafenisondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij werken als begrafenisondernemer in Nieuwerkerk aan den IJssel met alle Crematoria en Begraafplaatsen in heel regio Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel, o.a. in Crematorium Schollevaar. Genoemd tarief betreft een crematie inclusief plechtigheid, van totaal 120 minuten, in Crematorium Schollevaar in Capelle a/d IJssel. Klik hier voor overzicht kosten overige crematoria in regio Rotterdam.  Bovendien adviseren wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. Vertrouw er op dat wanneer wij de uitvaart ook voor u mogen regelen, u verzekerd bent van persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contact t/m de nazorg.

VERTROUWD

 • Jarenlange ervaring
 • Vakkundig, professioneel en menselijk
 • Duidelijke uitvaartkosten, géén verrassingen achteraf
 • Samenwerking met alle begraafplaatsen en crematoria o.a. Crematorium Schollevaar
 • Dankbare reacties in ons gastenboek.

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Betrokken bij het laatste afscheid.

Voorbespreking met A.J. van Essen Uitvaart Nieuwerkerk a/d IJssel?

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Daarnaast geeft het u duidelijkheid wat er mogelijk is op het gebied van een uitvaart.

Ongeacht waar u verzekerd bent; wij helpen u verder.

Begrafenisondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel | Uitvaartondernemer Nieuwerkerk aan den IJssel | Uitvaartbegeleider Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bel met A.J.van Essen Uitvaartverzorging Nieuwerkerk a/d IJssel, direct bereikbaar:06-27581175

 Wat te doen na overlijden Zuidplas? Zie onze uitvaart-checklist.