Uitvaart Zwijndrecht regelen

Wanneer u een waardige én betaalbare uitvaart in Zwijndrecht wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaart Zwijndrecht aan het juiste adres. Wij verzorgen keurig verzorgde uitvaarten in Zwijndrecht, de Hoeksche Waard en regio Rotterdam.

Bovendien werken wij nauw samen met alle begraafplaatsen en crematoria in omgeving Zwijndrecht en daarbuiten.

Daarnaast kunt u ervan verzekerd zijn dat u altijd oprecht en deskundig wordt geadviseerd. Bovendien kunt u ook vertrouwen op jarenlange ervaring.

Uitvaartkosten Zwijndrecht

Bovendien zijn onze  uitvaartkosten direct inzichtelijk, géén verrassingen achteraf, nacalculaties of “vanaf” tarieven. Het is een compleet verzorgde uitvaart met heldere uitvaartkosten. Daarnaast is er altijd persoonlijk contact vanaf het eerste moment t/m de nazorg.

Uw wensen en alle mogelijkheden voor de uitvaart in Zwijndrecht bespreken wij altijd graag persoonlijk.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Zwijndrecht.

Goedkope crematie Zwijndrecht. Goedkope Uitvaart Zwijndrecht. Uitvaartondernemer Zwijndrecht. Begrafenisondernemer Zwijndrecht. Crematorium Essenhof. Crematorium Hoeksche Waard. Crematie Zwijndrecht regelen.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Zwijndrecht

 • Uitvaart Zwijndrecht
 • Compleet verzorgde uitvaart
 • Duidelijk overzicht uitvaartkosten 
 • Persoonlijke begeleiding
 • Waardig én betaalbaar
 • Directe hulp; dag & nacht
 • Onderscheidend in kwaliteit en tarieven.

Een waardige én betaalbare uitvaart in Zwijndrecht.

Wij regelen de uitvaart altijd persoonlijk met u. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen; onze uitvaartpakketten zijn daarom uiteraard aan te passen. Wellicht dat u extra tijd in de aula voor de afscheidsdienst of extra tijd voor het condoleren wenst, of bijvoorbeeld meer/minder rouwkaarten. U heeft altijd de vrijheid om diensten toe te voegen of weg te laten. Wanneer u vragen heeft, bel gerust wij helpen u graag.

Begrafenisondernemer Zwijndrecht

Als professionele én onafhankelijke uitvaartondernemer Zwijndrecht werken wij nauw samen met alle Crematoria en Begraafplaatsen in Zwijndrecht, Hoeksche Waard en regio Rotterdam. O.a. Crematorium Essenhof, Crematorium Hoeksche Waard, Crematorium Hofwijk, Crematorium Laurentius en Crematorium Rotterdam Zuid. Gaat uw voorkeur uit naar ander crematorium of andere begraafplaats? Wij verzorgen ook uitvaarten in heel Zuid Holland. Voor het regelen van een compleet verzorgde uitvaart neem contact op met A.J. van Essen Uitvaart: 06-2758 1175

VERTROUWD

 • Jarenlange ervaring, vakkundig, professioneel en menselijk.
 • Duidelijke tarieven, géén verrassingen achteraf.
 • Compleet verzorgde uitvaart.
 • Directe hulp, altijd bereikbaar; 06-27581175.
 • Zie oprechte reactie: ook in ons gastenboek.

Via deze weg wil ik Andre v.Essen bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Hij heeft alles uitstekend en stijlvol geregeld zonder misbruik te maken van de moeilijke positie waar je in zit bij het regelen van de uitvaart van een dierbare. Dit alles voor een zeer schappelijk bedrag. Nogmaals dank hiervoor.

 

Betrokken bij het laatste afscheid.

Vrijblijvend een afspraak in Zwijndrecht inplannen?

Een kosteloze voorbespreking is altijd mogelijk. Bovendien geeft dit u duidelijkheid over alle mogelijkheden. Het is uiteraard altijd zonder verplichtingen. Ook zonder uitvaartpolis helpen wij u graag.

Wij helpen u ook graag met het verzorgen van een uitvaart Zwijndrecht, de Hoeksche Waard of Rotterdam.

A.J. (André)  van Essen | Begrafenisondernemer Zwijndrecht | Uitvaartbegeleider Zwijndrecht | Uitvaartondernemer Zwijndrecht

Bel: 06-27 58 1175
Wat te doen na overlijden Zwijndrecht, zie handige uitvaart-checklist.