Uitvaartondernemer Berkel en Rodenrijs

Wanneer u een uitvaartondernemer in Berkel en Rodenrijs nodig heeft,  bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres, wij verzorgen betaalbare én waardige uitvaarten in Berkel en omstreken.

Vertrouw erop dat wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart in Berkel tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige én betaalbare uitvaart in Berkel. Het is prettig om te weten dat wij als lokale uitvaartverzorger Berkel altijd snel ter plaatse zijn. Bovendien kennen wij de lokale gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen wij de uitvaart altijd zelf en persoonlijk.

U wordt oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij nauw samen met alle Crematoria in Zuid Holland, bijvoorbeeld Crematorium Hofwijk.  Wanneer u vragen heeft over uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs of andere uitvaartcentra; wij denken o.a. met u mee als het gaat over locatie, gewenste ruimte,  tijd en uitvaartkosten.

Wat kost een begrafenis of crematie in Berkel?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart in Berkel zijn direct zichtbaar en duidelijk. Klik  op: wat kost een crematie in Berkel of wat kost een begrafenis in Berkel. Géén verrassingen achteraf. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een reguliere uitvaartondernemer, tegen lagere, voordelige tarieven. Wenst u een goedkope crematie in Berkel of een goedkope begrafenis in Berkel te regelen, wij verzorgen een passend afscheid binnen uw budget. Daarnaast helpen wij  u oprecht; ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen* zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  Natuurlijk helpen wij u ook zonder uitvaartpolis. Wij weten uit ervaring dat lang niet iedereen vroeger een uitvaartverzekering heeft afgesloten. [* bijvoorbeeld Yarden, Dela, Monuta.]

Uitvaartondernemer Berkel.Uitvaart Berkel. Uitvaart in Berkel regelen. Wat kost uitvaart in Berkel. Goedkope uitvaart Berkel. Uitvaart Berkel. Crematie verzorgen in Berkel. Budget uitvaart Berkel

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Berkel

Een dankbare reactie uit ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Uitvaartondernemer Berkel en Rodenrijs

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Daarnaast  geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn. Ongeacht of u verzekerd bent; wij helpen u verder.

Uitvaartonderneming Berkel | Begrafenisonderneming Berkel | Begrafenisondernemer Berkel  | A.J. (André) van Essen –  06-27 58 1175 

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden in Berkel en Rodenrijs? Zie onze uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam A.J. van Essen Uitvaartzorg.