Uitvaartondernemer Oud-Beijerland

Wanneer u een uitvaart in Oud-Beijerland wenst te regelen, dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaartondernemer Oud-Beijerland aan het juiste adres. Wij verzorgen waardige én betaalbare uitvaarten in Oud-Beijerland, de Hoeksche Waard en regio Rotterdam.

U wordt altijd oprecht en deskundig geadviseerd, daarnaast kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring. Bovendien werken nauw samen met alle crematoria in Zuid Holland, bijvoorbeeld Crematorium Hoeksche Waard.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Oud-Beijerland.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart regelen: Bel: 06-27 58 1175

Wij helpen u graag persoonlijk vanaf het eerste contact tot en met de nazorg.

Wat kost een uitvaart in Oud-Beijerland?

Onze uitvaartkosten, voor een compleet verzorgde uitvaart in Oud-Beijerland,  zijn direct zichtbaar. Budgetvriendelijke tarieven, klik: wat kost een crematie in Oud-Beijerland.  Daarnaast heeft u bij ons géén verrassingen, nacalculaties of “vanaf” prijzen maar heldere uitvaartkosten. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Afspraak met A.J. van Essen Uitvaartondernemer Oud-Beijerland.

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is ook altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een uitvaart. Bel gerust 06-27581175 of neem contact op via ons contactformulier.

Goedkope crematie Hoeksche Waard - Uitvaartondernemer Oud-Beijerland. Begrafenisondernemer Oud-Beijerland. Crematie Hoeksche Waard. Uitvaart Oud-Beijerland

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Oud-Beijerland

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties. Neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is dat men op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kan nemen. Bovendien kan dit plaatsvinden in een voor u een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Oud-Beijerland | Begrafenisondernemer Oud-Beijerland | Uitvaartverzorging Oud -Beijerland

A.J. van Essen Uitvaartzorg: 06-27581175 

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Oud-Beijerland,  zie onze handige uitvaart-checklist.