Uitvaartondernemer Puttershoek

Wanneer u een uitvaart in Puttershoek wenst te regelen, dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaartondernemer Puttershoek aan het juiste adres. A.J. van Essen Uitvaart verzorgt waardige uitvaarten in Puttershoek en in heel de Hoeksche Waard met betaalbare uitvaartkosten.

Wat kost een uitvaart in Puttershoek?

Onze uitvaarkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar. Bovendien ook budgetvriendelijke tarieven klik: wat kost een begrafenis of wat kost een crematie in Puttershoek.  Géén verrassingen achteraf. Wij werken nauw samen met crematorium de Hoeksche Waard. Daarnaast helpen wij u oprecht ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart in Puttershoek laten verzorgen: Bel: 06-27581175

Uitvaartondernemer Puttershoek

Als uitvaartondernemer Puttershoek verzorgen wij samen met ons team de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Puttershoek.

Wilt u een overlijden melden? Als lokale uitvaartondernemer uit de regio zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij kennen de gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen de uitvaart altijd zelf en persoonlijk.

Wij helpen u oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele periode. U wordt altijd persoonlijk en deskundig geadviseerd. Daarnaast kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring.

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Veelgestelde vragen | FAQ | Uitvaart Puttershoek

 • Hoeveel mensen mag ik momenteel uitnodigen bij een uitvaart?
 • Mijn vader komt binnenkort te overlijden, wat kan ik nu alvast regelen?
 • Welk crematorium is er in de buurt van Puttershoek?
 • Heb ik keuze in het type uitvaartkist?
 • Welke kleding moet ik aan bij een uitvaart?
 • Komt u als uitvaartondernemeer altijd zelf, of besteedt u de uitvaart uit aan derden?
 • Moet ik zelf digitale aangifte doen?
 • Moet ik de maatschappij altijd informeren die op vermeld staat op polis en mag ik zelf een uitvaartondernemer kiezen?
 • Hoe wordt de belastingdienst geïnformeerd over het overlijden van mijn vader?
 • Wanneer kan ik de urn ophalen?
 • Ik wil zelf de rouwkaart maken is dat mogelijk?

Het zijn zomaar wat voorbeeld vragen die ik regelmatig gesteld krijg. Heeft u vragen of wilt u gewoon vrijblijvend informatie? Neem dan zónder verplichting contact op via het contactformulier of rechtstreeks06-27581175

Afspraak met A.J. Van Essen Uitvaartondernemer

Puttershoek

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast krijgt u vrijblijvend een voorstel dat passend is binnen uw budget.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort tevens tot de mogelijkheden; een voordeel van thuis opbaren is dat men naar behoefte, maar ook op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartverzorging Puttershoek | Begrafenisondernemer Puttershoek | Uitvaartonderneming Puttershoek: A.J. (André) van Essen mobiel 06-27581175.

Uitvaartondernemer Puttershoek

Uitvaartondernemer Puttershoek

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Puttershoek,  zie onze handige uitvaart-checklist.

Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.