Uitvaartondernemer Rotterdam – Uitvaartonderneming Rotterdam. A.J. van Essen Uitvaartzorg – candles

Uitvaartondernemer Rotterdam

Wanneer u een uitvaartondernemer nodig heeft die oprecht met u meedenkt, dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaartondernemer Rotterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen waardige uitvaarten in Rotterdam en omstreken met voordelige tarieven.

Vertrouw er op dat wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring als uitvaartondernemer Rotterdam. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden. Bovendien is het prettig om te weten dat u altijd te maken heeft met dezelfde contactpersoon vanaf het eerste moment t/m de nazorg

Uitvaartverzorging Rotterdam

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt ervoor u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Rotterdam of elders. Daarnaast werken wij nauw samen met alle crematoria in Rotterdam en begraafplaatsen in Rotterdam en omstreken.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort ook tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuisopbaring is dat u op elk moment van de dag of nacht afscheid kan nemen in een voor u vertrouwde omgeving.

Wat kost een uitvaart in Rotterdam?

Onze tarieven voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct inzichtelijk. Wij leveren dezelfde kwaliteit als een ‘grote’ uitvaartonderneming, maar dan tegen voordelige tarieven. Geen verrassingen achteraf of nacalculaties.  Voor een keurig verzorgde uitvaart in Rotterdam. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Wij hebben geen dure managers en zeker geen duren bedrijfspanden; daardoor kunnen wij de uitvaartkosten betaalbaar houden en tevens een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft.

Bovendien altijd persoonlijk contact. Vanaf het eerste moment tot en met de nazorg. Zie dankbare recensie in ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

Kleinschalig afscheid Rotterdam

Kleinschalig afscheid nemen betekent in een ongedwongen sfeer met een klein gezelschap afscheid nemen van uw dierbare. Wij kunnen samen met u dit kleinschalige afscheid vormgeven waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Een kleinschalige uitvaart Rotterdam verzorgen wij regelmatig met name omdat men juist behoefte heeft om in kleine kring afscheid te nemen. De uitvaartkosten voor een kleinschalig afscheid zijn ook lager dan een reguliere uitvaart.

Uitvaartpolis

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen zien dit wel graag, maar u heeft echt de keuze. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.  A.J. van Essen uitvaartondernemer Rotterdam helpt u oprecht en snel.

Uitvaartondernemer Rotterdam | Voorbespreking

 

Zoekt u een uitvaartondernemer Rotterdam? Voor een waardige uitvaart Rotterdam met voordelige tarieven. A.J. van Essen Uitvaartondernemer Rotterdam. Goedkope uitvaart. Uitvaartondernemer Rotterdam.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Rotterdam

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van een uitvaart in Rotterdam.

Waar u verzekerd bent wij helpen u graag verder. Ook zonder uitvaartverzekering.

A.J. van Essen Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in groot regio Rotterdam. Woont u bijv. in Ommoord, Alexanderpolder, Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Vreewijk, IJsselmonde, kortom Rotterdam Noord of Rotterdam Zuid. Wij verzorgen een waardige uitvaart passend binnen uw budget.

Uitvaartonderneming Rotterdam | Uitvaartondernemer Rotterdam | A.J.van Essen Uitvaartzorg  

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na overlijden in Rotterdam? Zie onze uitvaart-checklist.