Uitvaartondernemer Spijkenisse

Voor het verzorgen een waardige én betaalbare uitvaart in Spijkenisse met voordelige uitvaartkosten, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartondernemer Spijkenisse aan het juiste adres.

Direct inzage in onze tarieven: uitvaartkosten.

U wordt altijd oprecht en deskundig geadviseerd. Bovendien werken nauw samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Zuid Holland, bijvoorbeeld Crematorium Spijkenisse (voorheen Crematorium De Ommering).

Vertrouw er op dat, wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring in Spijkenisse en heel regio Rotterdam. Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt ervoor u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Spijkenisse.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart regelen: Bel: 06-27 58 1175

Wat kost een uitvaart in Spijkenisse?

Onze uitvaartkosten overzicht voor een compleet keurig verzorgde uitvaart zijn direct inzichtelijk. Wij bieden u geen vanaf of instaptarieven. Klik: wat kost een crematie in Spijkenisse of wat kost een begrafenis.  Daarnaast leveren wij maatwerk altijd volgens uw wensen. Bovendien kunt u er van op aan dat er géén verrassingen achteraf zijn. Ook zonder uitvaartpolis kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Uitvaart Spijkenisse

Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare uitvaart Spijkenisse bent u bij ons in goede handen. Wilt u een overlijden melden? Als lokale uitvaartondernemer Spijkenisse zijn wij snel ter plaatse en bovendien kennen wij de lokale gebruiken en richtlijnen van onze regio. Wij verzorgen de uitvaart in Spijkenisse altijd zelf en persoonlijk.

Ervaringen met A.J. van Essen Uitvaart

Prettig om te weten, wij verzorgen de uitvaart altijd zelf en hebben altijd persoonlijk contact, vanaf het eerste moment t/m de nazorg.

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

 

Voorbespreking met A.J. van Essen Uitvaartondernemer Spijkenisse?

Goedkope crematie Spijkenisse. Uitvaartondernemer Spijkenisse. A.J. van Essen Uitvaart Spijkenisse. Crematorium de Ommering.

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Spijkenisse

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het u ook duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast krijgt u vrijblijvend een voorstel dat passend is binnen uw budget. Bel gerust voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak: 06-27581175.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort tevens tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is dat men op elk moment van de dag of de nacht afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

 

Uitvaartondernemer Spijkenisse | Uitvaartonderneming Spijkenisse | Begrafenisondernemer Spijkenisse

A.J. van Essen Uitvaart: 06-27581175.

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Spijkenisse. Check onze handige uitvaart-checklist.