Uitvaartverzorger Rotterdam

Wanneer u een uitvaartverzorger in Rotterdam zoekt, bent u bij A.J. van Essen Uitvaartverzorger Rotterdam aan het juiste adres. Wij regelen waardige én betaalbare uitvaarten in Rotterdam en omstreken.

Een stijlvol complete uitvaart in Rotterdam of juist bewust een compacte uitvoering, u bepaalt qua uitvoering en kosten welke uitvaart  het beste past. Uw wensen en alle mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam bespreken wij altijd graag persoonlijk.

Daarnaast hebben direct duidelijke tarieven, géén financiële verrassingen achteraf. Altijd persoonlijk vanaf het eerste contact t/m de nazorg, zie oprecht dankbare reacties in ons gastenboek.

Direct contact 06-27581175 >

André van Essen
A.J. (André) van Essen | Uitvaartverzorger Rotterdam

Een waardige én betaalbare uitvaart in Rotterdam.

Als professionele én onafhankelijke uitvaartondernemer regelen wij de uitvaart in Rotterdam volgens uw wensen.  Voor het regelen van een compleet verzorgde uitvaart in Rotterdam neem contact op met A.J. [André] van Essen Uitvaartverzorger, via: 06-2758 1175.

A.J. van Essen Uitvaartonderneming Rotterdam

Wij werken als professionele uitvaartverzorger in Rotterdam nauw samen met alle Begraafplaatsen en Crematoria in Rotterdam o.a. Crematorium Hofwijk, Delftweg 230 in Overschie, Crematorium Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 in Crooswijk en Crematorium Rotterdam Zuid, Maeterlinckweg 101 in Rotterdam Zuid en Crematorium Hoeksche Waard. Gaat uw voorkeur uit naar een crematorium in de omgeving van Rotterdam? Wij verzorgen uitvaarten in heel Zuid Holland.

 

VERTROUWD

  • Jarenlange ervaring, vakkundig, professioneel en menselijk.
  • Duidelijke tarieven, géén financiële verrassingen achteraf.
  • Keurig verzorgde uitvaart in Rotterdam.
  • Directe hulp, altijd bereikbaar; 06-27581175.
  • Zie oprechte reacties in ons gastenboek.

Via deze weg wil ik Andre v.Essen bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Hij heeft alles uitstekend en stijlvol geregeld zonder misbruik te maken van de moeilijke positie waar je in zit bij het regelen van de uitvaart van een dierbare. Dit alles voor een zeer schappelijk bedrag. Nogmaals dank hiervoor.

 

Betrokken bij het laatste afscheid.

Vrijblijvend een afspraak inplannen met A.J. van Essen Uitvaartverzorging Rotterdam?

Een kosteloze voorbespreking is altijd mogelijk. Het geeft u duidelijkheid in alle mogelijkheden en is altijd zonder verplichtingen.

Wij helpen u graag met het verzorgen van een uitvaart in Rotterdam.

A.J. (André)  van Essen | Uitvaartverzorger Rotterdam | Uitvaartbegeleider Rotterdam | Uitvaartonderneming Rotterdam

Bel: 06-27 58 1175
Wat te doen na overlijden Rotterdam, zie handige uitvaart-checklist.