Begrafenis of crematie in Spijkenisse

Wanneer u een waardige én betaalbare begrafenis of crematie in Spijkenisse wenst te regelen, bent u bij A.J. van Essen Uitvaart Spijkenisse aan het juiste adres. Voor het verzorgen van een compleet keurig verzorgde begrafenis of crematie in Spijkenisse met lage uitvaartkosten.

Begrafenisondernemer Spijkenisse

Vertrouw er op dat, wanneer wij de uitvaart voor u mogen verzorgen, u verzekerd bent van onze persoonlijke begeleiding en deskundige adviezen op basis van jarenlange ervaring. Wij helpen u echt oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele fase. Bovendien werken wij nauw samen met alle Crematoria en begraafplaatsen in Zuid-Holland, onder andere crematorium De Ommering in Spijkenisse.

Samen met ons team verzorgen wij de uitvaart tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Spijkenisse.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart regelen: Bel: 06-27581175

Wat kost een begrafenis of crematie in Spijkenisse?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart Spijkenisse zijn direct inzichtelijk. Klik: wat kost een crematie in Crematorium Spijkenisse of wat kost een begrafenis. Géén verassingen achteraf.

De uitvaartkosten kunnen wij laag houden mede door onze kleinschaligheid én onafhankelijkheid. Wij hebben geen dure managers en zeker geen dure bedrijfspanden; daardoor kunnen wij de tarieven écht laag/budget houden én tevens een waardig afscheid verzorgen zoals u voor ogen heeft.

Daarnaast leveren wij dezelfde kwaliteit als een grote reguliere uitvaartonderneming, maar dan tegen lagere, voordelige tarieven. Voor het regelen van een keurig verzorgde begrafenis of crematie in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Goedereede of Ouddorp, neem gerust contact met ons op.

Uitvaart Spijkenisse

Voor het verzorgen van een waardige én betaalbare uitvaart Spijkenisse bent u bij ons in goede handen. Wilt u een overlijden melden? Als lokale uitvaartondernemer Spijkenisse zijn wij snel ter plaatse en bovendien kennen wij de lokale gebruiken en richtlijnen van onze regio. Wij verzorgen de uitvaart in Spijkenisse altijd zelf en persoonlijk.

Uitvaartpolis?

Weet u wat uw uitvaartpolis waard is? Wanneer u een uitvaartpolis heeft en niet precies de huidige waarde hiervan weet, neem vrijblijvend contact met ons op, wij checken gratis de waarde van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij zodat u weet waar u aan toe bent wanneer er een uitvaart geregeld moet worden.

Handig voor u om te weten is dat u áltijd zelf mag bepalen door wie u een uitvaart laat verzorgen. Niet perse de uitvaartonderneming gekoppeld aan de uitvaartverzekering genoemd op de uitvaartpolis. De uitvaartverzekeringsmaatschappijen* zien dit wel graag, zij hebben het over hun ledenkorting, maar per saldo zijn wij altijd voordeliger. U heeft echt zelf de keuze door wie u de uitvaart laat verzorgen. Er valt werkelijk te besparen op een uitvaart; check onze uitvaartkosten.

Voorbespreking met A.J. van Essen Uitvaart Spijkenisse

Een gratis voorbespreking, zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van het regelen van een uitvaart in Spijkenisse. Wanneer u een begrafenisondernemer in Spijkenisse nodig heeft die oprecht met u meedenkt, neem gerust contact met ons op.

Goedkope crematie Spijkenisse. Uitvaart Spijkenisse. Budget Uitvaart Spijkenisse. Begrafenisondernemer Spijkenisse. Crematorium de Ommering. Uitvaartverzorging Spijkenisse. Eenvoudige uitvaart Spijkenisse. Professionele uitvaart Spijkenisse. Wat kost crematie Spijkenisse. Ervaring begrafenisondernemer Spijkenisse; zie recensies in gastenboek. Crematie Spijkenisse regelen. Uitvaartondernemer Spijkenisse.

A.J. van Essen Begrafenisondernemer Spijkenisse

Bovendien altijd persoonlijk vanaf het eerste contact t/m de nazorg. Zie ook reacties in ons gastenboek:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

 

Daarnaast behoort het verzorgen van een thuisopbaring ook tot de mogelijkheden. Een voordeel van thuis opbaren is dat men naar behoefte, op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartondernemer Spijkenisse | Begrafenisondernemer Spijkenisse | Uitvaartonderneming Spijkenisse

Bel gerust, dag en nacht bereikbaar: A.J. (André) van Essen Uitvaartondernemer: 06-27581175 

Betrokken bij het laatste afscheid

Download onze ook checklist: wat te doen na overlijden Spijkenisse.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.