Goedkope uitvaart in Rotterdam

Voor het verzorgen van een goedkope uitvaart in Rotterdam, bent u bij A.J. van Essen Uitvaart in vertrouwde handen. Het overkomt ons allemaal. Vroeg of laat moeten we afscheid nemen van iemend die ons dierbaar is. Dan komt er heel veel op u af, terwijl er zoveel geregeld moet worden rondom het overlijden. Betrokken en persoonlijk ondersteunen wij u bij het vormgeven van de uitvaart. Daarnaast nemen wij alle tijd voor u.

Wij zijn er voor u om samen een mooi en gedenkwaardig afscheid te realiseren. Vanaf de melding van het voorgesprek tot en met de uitvaartplechtigheid en de noodzakelijke nazorg kunt u op ons rekenen. Bovendien hebben wij altijd persoonlijk contact vanaf het eerste moment tot en met de nazorg, dat werkt wel zo prettig weten wij uit ervaring.

Goedkope uitvaart Rotterdam

Voor het verzorgen van een goedkope uitvaart in Rotterdam, bent u bij A.J. van Essen Uitvaart in vertrouwde handen. Een betaalbare compleet verzorgde uitvaart wij regelen het. Omdat wij kleinschalig zijn en daarnaast onafhankelijk werken, geen tussenpersonen, kunnen wij de uitvaartkosten beheersbaar houden.

Bovendien zijn wij bekend met de lokale gebruiken en richtlijnen. Voor zowel een begrafenis als een goedkope crematie in Rotterdam kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen voor een gedenkwaardig afscheid. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden; wij denken mee wanneer er iets te besparen valt.

Bekijk onze overzichtelijke uitvaartpakketten waarbij u de alle keuze heeft. De uitvaart is altijd conform u wensen en de gemaakte afspraken. Welke keuze u maakt de uitvaart is altijd compleet verzorgd, geen verrassingen achteraf.

Bovendien werken nauw samen met alle crematoria in Rotterdam en begraafplaatsen in Rotterdam. Er zijn 3 Crematoria in Rotterdam: Crematorium Rotterdam-Zuid, Maeterlinckweg 101, Rotterdam-Zuid, Crematorium Hofwijk, Delftweg 230 in Overschie en Crematorium Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 in Crooswijk.

Basic Uitvaart Rotterdam

A.J. van Essen Uitvaartzorg is de initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam. Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam A.J. van Essen Uitvaartzorg. Als lokale begrafenisondernemer, verzorgen wij al jaren met ons team uitvaarten tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een eerbiedwaardige uitvaart in regio Rotterdam. Bovendien is onze dienstverlening altijd persoonlijk en is er altijd één aanspreekpunt. Onze manier van werken wordt gewaardeerd.

Vertrouwd

  • ISO gecertificeerde overledenenzorg
  • Lid kwaliteitsregister uitvaartverzorgers
  • Jarenlange ervaring
  • Bekend met alle lokale protocollen
  • Conform RIVM richtlijn
  • Hoge klantenwaardering, zie oprechte reacties in gastenboek

Vrijblijvende afspraak

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart in Rotterdam laten verzorgen?

Bel A.J. van Essen Uitvaart: 06-27581175

Goedkope Uitvaart in Rotterdam regelen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar en wij helpen u graag.