Uitvaart in Ridderkerk

Wanneer u een betaalbare uitvaart in Ridderkerk wenst te regelen dan bent u bij A.J. van Essen Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij verzorgen waardige uitvaarten in Ridderkerk en regio Rotterdam met betaalbare uitvaartkosten.

Wat kost een uitvaart in Ridderkerk?

Onze uitvaartkosten voor een compleet verzorgde uitvaart zijn direct zichtbaar, klik hier: wat kost een begrafenis of wat kost een crematie in Ridderkerk. Duidelijke uitvaartkosten, géén verrassingen achteraf. Daarnaast helpen wij u oprecht, ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Bovendien werken nauw samen met alle crematoria en begraafplaatsen in Zuid Holland, onder andere: crematorium Rotterdam/Yardenhuis Rotterdam, crematorium Hoeksche Waard  crematorium Hofwijk en crematorium Schollevaar.

Begrafenisondernemer Ridderkerk

Als lokale begrafenisondernemer Ridderkerk, verzorgen wij al jaren met ons team uitvaarten tot in de puntjes. Onze jarenlange samenwerking zorgt er ook voor dat u verzekerd bent van een waardige uitvaart in Ridderkerk of regio Rotterdam.

Wilt u een overlijden melden of een uitvaart regelen bel: 0180-622899

Als lokale uitvaartondernemer Ridderkerk zijn wij altijd snel ter plaatse. Wij kennen de gebruiken en richtlijnen van onze regio en verzorgen de uitvaart altijd zelf en persoonlijk.

Wij helpen u oprecht en nemen alle tijd voor u, zodat er geen snelle en overhaaste beslissingen genomen hoeven te worden in deze emotionele periode. U wordt altijd persoonlijk en deskundig geadviseerd. Daarnaast kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring.

Ervaring met A.J. van Essen Uitvaartzorg

Ons gastenboek is een verzameling van echte en oprechte reacties, neem eens een kijkje hierin en u krijgt een idee waar ik, André van Essen, persoonlijk voor sta:

Na het overlijden van onze moeder moesten wij een betaalbare crematie gaan regelen. Wij kwamen uit bij André van Essen. Met zijn betrokkenheid en professionele begeleiding is de crematie precies geworden als wij voor ogen hadden. Alle wensen die wij hadden konden worden ingewilligd. En alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en persoonlijke crematie. En dit is echt van belang voor het verwerken van ons gemis. André bedankt!

 

Voorbespreking met  A.J. van Essen Uitvaartondernemer Ridderkerk?

Een gratis voorbespreking zónder verplichtingen is altijd mogelijk. Bovendien geeft het duidelijkheid wat alle mogelijkheden zijn rondom het verzorgen van een uitvaart. Daarnaast krijgt u vrijblijvend een voorstel dat passend is binnen uw budget.

Het verzorgen van een thuisopbaring behoort tevens tot de mogelijkheden; een voordeel van thuis opbaren is dat men naar behoefte, maar ook op elk moment van de dag of de nacht, afscheid kan nemen in een vertrouwde omgeving.

Uitvaartverzorging Ridderkerk | Begrafenisondernemer Ridderkerk | Uitvaartonderneming Ridderkerk

Uitvaart Ridderkerk. Begrafenis of crematie in Ridderkerk. Goedkope crematie in Ridderkerk. Begrafenisondernemer Ridderkerk. Uitvaartondernemer Ridderkerk

A.J. van Essen Uitvaartondernemer Ridderkerk

 

Betrokken bij het laatste afscheid

Wat te doen na een overlijden in Ridderkerk,  zie onze handige uitvaart-checklist.

A.J. van Essen Uitvaartzorg is initiatiefnemer van Basic Uitvaart Rotterdam.

Al onze uitvaarten worden uitgevoerd onder de naam van A.J. van Essen Uitvaartzorg.